torsdag 31/3

De sista 10 timmarna på jobbet arbetades idag då jag bland annat fick blommor av en kund! Efter 4 år på samma arbetsplats kommer jag självklart att sakna det. Inte minst alla underbara människor som fått både de bra och de mindre bra dagarna att springa förbi! Avslutade arbetsdagen med räkor, aioli, skagenröra och baguette i John, Gustav och Lukas sällskap. Inte helt fel!

Klockan närmar sig midnatt och jag måste verkligen sätta igång med packandet då dagen imorgon är nästintill fullbokad. Den ständiga frågan "har du resfeber?" har jag fortfarande inget bra svar på. Det är väl en resa som alla andra om man adderar några veckor och subtraherar lite packning?! haha


Med Johanna i Thailand och med Ivana i Grekland

Det vore ju inte helt fel att komma ner till lite sol så sluta regna nu(!!)


onsdag 30/3

Efter 9h jobb kände jag att jag inte behövdes längre så då gick jag hem. Eva, Ingegerd, Camilla och Stoffe kom på middag med mig, mamma och Lukas. Har inte börjat packa något än och har inte någon tid över till det heller men precis som allt annat löser det sig!
Såg precis på nyheterna. Bland annat om bomben i Alvik som sprängdes igårkväll. Lustiga var att jag gick in till mamma den tiden och påpekade hur högt det small. Vi trodde såklart att det kom från bygget av tvärbanan och tänkte inte alls på att de såklart inte spränger där runt 22-tiden.
Utöver detta tog nyheterna upp väderkaoset i Thailand. Det är översvämningar, döda, försvunna, evakuerade, jordbävningar och annat roligt på precis de öar vi tänkt börja på. Vi får alltså lägga om våran resplan rätt ordentligt. Med andra ord behöver ni som är kvar i Sverige inte vara speciellt avundsjuka. Till helgen ska det nämligen vara 10-15 plusgrader här!



Koh Samui just nu


tisdag 29/3

Ledig från jobbet men lika mkt att göra för det. Upp och hoppa kl 8 för tandläkarbesök. Efter en lagning, slipning av mina spruckna framtänder och lite polering var jag done! Bedövad och sluddrande mötte jag upp Sanne för lunch och några timmar på stan.
Sovpåse, regnskydd till ryggsäcken, solskydd och annat nödvändigt men tråkigt följde med hem. Väl hemma igen däckade jag direkt i sängen och sov i 2h. Har en tendens att göra så istället för att bli sjuk, ligger nog troligtvis lite efter på sömn också. Efter några o-effektiva timmar på skype med Fabian, som befinner sig i Costa Rica, har vi nu bokat en utresebiljett ur Thailand. Vill inte riskera att inte få komma in i landet, bättre att vara på den säkra sidan!


måndag 28/3

Idag har jag hunnit med 8h jobb inne på kontoret. De sista 8 timmarna därinne innan min uppsägning med andra ord! Hade Axel vid min sida då han kommer ha den kontorstjänsten numera. Efter det hann jag med att tvätta några maskiner tsm med Klara så nu är minsann allt rent!

All ledig tid innan avresa blev helt plötsligt väldigt fullbokad så nu gäller det att ta vara på timmarna så man får allting gjort. Blir skönt när man satt sig på planet och kommer iväg! Håller fortfarande tummarna för bättre väder där nere.


life in a nutshell

Söndag. 6 dagar kvar i Sverige! Känns som att det borde vara en hel del att fixa med innan men känner mig inte speciellt stressad, än. Allting löser sig alltid, på ett elr annat sätt! Just nu håller vi tummarna för att vädret, som inte varit speciellt bra där nere, ska bli bättre.

Åker på lördag (2/4) med Sofia. Mellanlandar i Berlin och kommer sen till Bangkok söndag morgon. Dagen efter kommer Fabian, direktimporterad från Sydamerika! Vi har bokat boende de första 3 nätterna och har därefter ingen plan, what so ever.

Över och ut


RSS 2.0