fredag 22/4

Vi borjade dagen med att byta boende. Av ngn anledning bokade vi bara tva natter pa forsta stallet och da blev det fullbokat. Istallet for att dela med rum med 20 andra sa fick vi nu varat eget rum med 3 vaningssangar i och egen toalett. Dyrare och trangre men mysigt!

Nar vi slangt in vaskorna dar tog vi oss till t-banan for att aka till Singapores zoo vi hort valdigt bra om! Pa vagen dit stoter vi pa en tysk som bestammer sig for att folja med oss dit. Det var ett valdigt stort och fint zoo. Inga riktiga inhangnader med stangsel, istallet anvande de vatten, buskar och trad for att halla djuren pa plats. Zebror, giraffer, flodhastar, lejon, leoparder, geoparder, elefanter, ormar, alla mojliga apor och mkt mer!

Nar zoo:t stangde var vi allihopa valdigt trotta och bestamde oss for att ta bussen hem. Nar vi tillslut var fardiga med dusch, middag, planering och liknande kom vi in till Clarke. En gata dar de flesta klubbar och barer ligger. Det var ett valdigt haftigt stalle, sjukt coolt uppbyggt allting! Inget som gar att jamfora med Sveriges eller Thailands nattliv direkt. Vi hade sallskap med tre tjejer fran England sa vi allihopa valde att ta en drink pa The Clinic, en bar dar man sitter i varsin rullstol. Dar kunde man bland annat bestalla in drop och sprutor. Inget farligt, bara det att drickan man bestaller kommer in i drop-stallningar eller sprutor istallet for i glas. Ball ide!

Vi drack varsin singapore sling som ar deras nationaldrink och gick sen in pa en narliggande klubb. Dar var det liveband som spelade alla de latar som vanligtvis spelas ute just nu, alla latar man kanner igen. Kul att hora de live for omvaxlings skull! Dansade nagon timme och tillslut var det bara jag, Alexandra och Hedda kvar. Da blir vi uppbjudna till vip-avdelningen dar vi dansade lite till innan vi gick vidare till nasta klubb.

Vips sa blev klockan 5 pa morgonen och det var dags for taxi hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0