fredag 6/5

Efter nagra fa timmars somn var vi 'tvugna' att ga upp, hotellfrukost vantade! Det var buffe och jaklar vad gott det var att fa ata en ordentlig frukost igen! Var man an ar sa finns det, oftast, bara vitt brod med smor och sylt/marmelad. Man blir lite lagom less pa alla onyttigheter.

Nar vi atit upp gick vi faktiskt och la oss igen haha. Sa skont att fa ligga i en frasch sang for pa alla hostels sover vi i vara sovpasar for att inte bli bitna av nagra bedbugs. Klockan 14 var vi tvugna att checka ut, tyvarr. Angrar inte en sekund att vi tog in en natt dar trots att vi kan sova ca 9 natter pa guesthouset mot en natt pa Park Royal, haha.

Lamnade vara vaskor i receptionen och gick vi alla fyra pa bio, Fast and the furious 5. Efter det var det dessvarre tid att hamta vara vaskor och aka tillbaka till guesthouset i China Town. Duschade, at middag, tog en ol pa rummet sen var det dags for utgang igen. Vi allihopa var valdigt trotta men vi ville inte missa Zouk, en kand nattklubb som finns i bada Singapore och Kuala Lumpur.

Dar dansade vi bort manga timmar. Traffade jattetrevliga malayer som vi foljde med for att ata nar det stangde. Manga har superfina bilar sa vi akte i en stor sadan till ett stalle dar folk ater mat efter de festat. Kul att se vad de brukar gora! Efter god mat och trevligt sallskap blev klockan 5 och vi fick skjuts hem!

Kommentarer
Postat av: Sara

Saknar dig, hoppas du haft det underbart. vill höra ALLT om det när jag kommer till sthlm eller du till tby i sommar :)

2011-05-27 @ 13:53:43
URL: http://saraastaaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0